Microdisectia

 

Life Source Clinic este preocupat sa ofere cele mai noi descoperiri si solutii stintifice pentru pacientele noastre, care si-au pus increderea in noi si speranta de reusita.

Life Source Clinic a introdus o tehnica revolutionara de localizarea a spermatozoizilor in testicule. Aceasta tehnica este cunoscuta sub denumirea de microdisectie si presupune cautarea spermatozoizilor cu ajutorul unui microscop cu rezolutie inalta.

Aceasta tehnologie este rezervata barbatilor care sufera de o forma severa de infertilitate, cand mostra de sperma contine o cantitate foarte mica sau absenta de spermatozoizi.

In comparatie cu tehnicile traditionale, microdisectia ofera sanse mari de succes in anumite cazuri. Motivul il reprezinta faptul ca chirurgul nu cauta pe nevazute spermatozoizii in testicul ci este ghidat de un microscop cu rezolutie inalta. Aceasta tehnologie asigura un traumatism si o cicatrice minima la nivelul tesutului testicular si de asemenea asigura colectarea celor mai buni spermatozoizi disponibili.

Spermatozoizii obtinuti pot fi folositi in fertilizarea ovocitelor in programul de Fertilizare in Vitro( FIV).

Aceasta procedura se realizeaza de obicei sub anestezie generala.