Obstetrica

     Arta si stiinta in Obstetrica au inregistrat progrese uimitoare in ultimele decenii.  Life Source Clinic are in plan introducerea ultimelor tehnologii in urmarirea sarcinii, avand ca scop final nasterea unui copilsanatos si o mama sanatoasa.

In clinica noastra,viitoarele mame vor fi impartite in doua mari grupuri : gravide cu risc scazut si gravide cu risc crescut. Multiplii factori joaca un rol in clasificarea lor, incluzand: varsta mamei, sarcina gemelara,sarcina cu triplet, istoric de avort habitual(pierderea recurenta a sarcinii),diabetul gestational, hipertensiunea arteriala.

In functie de informatiile colectate, gravidele vor fi incadrate intr-unul din cele 2 grupe, astfel incat fiecarei femei insarcinate i se va alcatui un plan antenatal pentru a o ajuta sa strabata fara probleme perioada sarcinii si cu minim de stres si discomfort. Pana la urma sarcina nu este o boala ci un proces fiziologic.

Life Source Clinic obisnuieste ca spre sfarsitul sarcinii sa discute cu fiecare cuplu despre planul nasterii copilului lor. Practic se va lua in discutie orice  dorinta a cuplului si vom face toate eforturile pentru a putea indeplini cerintele cuplului, atata timp cat ele sunt conforme cu posibilitatile.